Gekkenhuis bij Clubkampioenschap Jianzi

23 april 2023 | Categorie: Wedstrijden

Op zaterdagochtend 24 april 2023 vond binnen onze vereniging het CLUBKAMPIOENSCHAP JIANZI 2023 plaats.

Maar liefst 28 deelnemers hadden zich die ochtend verzameld om er samen een mooie wedstrijd van te maken. En dat werd het ook! Vanaf de eerste minuut zat de sfeer er goed in, galmden de vreugdekreten door de sporthal van Sportoase Montaignehof en werd er voor ieder punt gestreden. Het was een gekkenhuis, maar wel heel, heel gezellig.

Er werd gespeeld door acht teams van drie en één team van vier personen. Via een poulesysteem moest elk team tegen vier andere teams strijden.

Uiteindelijk waren er twee teams die met de hoogste score op een gedeelde eerste plaats eindigden. Zij gingen in de finale finale bepalen wie zich een heel jaar lang Clubkampioen Jianzi mag noemen.

De strijd ging tussen:

TEAM NICKY, met:

  • Eliasz
  • Matisse
  • Nicky


TEAM MARC, met:

  • Kristel
  • Milan
  • Marc

Bij een stand van 1-1 in sets moest helaas team Marc de strijd stoppen aangezien sterspeler Kristel door een plotselinge kuitblessure niet meer verder kon :-(

Toch echt geheel verdiend en terecht werd team Nicky kampioen. De mannen hebben het super goed gedaan, proficiat!!! Wij wensen Kristel heel veel beterschap met haar blessure en hopen dat ze snel weer opgeknapt is.

Het winnende team:


Met van links naar rechts de kampioenen: Matisse Gielen, Eliasz Kornas en Nicky Borkowski

Na afloop van dit clubkampioenschap waren we als gast uitgenodigd bij onze leerling Ali Tatar. Ali runt een aantal Turkse restaurants met de naam Bosporus. Na een korte tocht kwamen we met een gezellige mooie groep aan in Diepenbeek en hebben we genoten van heel veel lekkers.

Bedankt Ali, niet alleen voor het heerlijke eten, maar zeker ook voor alle consumpties van het huis!