Terug opnieuw buiten trainen

5 mei 2021 | Categorie: Algemeen

Nadat we afgelopen maart twee zaterdagochtenden met groepen van 10 personen heerlijk hebben kunnen buiten trainen, werd die mogelijkheid op een bepaald moment weer teruggedraaid. Nu is er echter weer groen licht van de overheid, en maken we daar graag meteen gebruik van.

WE GAAN DUS VANAF AANSTAANDE ZATERDAG WEER TERUG OPNIEUW BUITEN TRAINEN!!!!

Daarbij houden wij ons strikt aan de coronaregels, blijven wij op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en zijn de groepen niet groter dan 10 personen.

Net als bij onze eerste buitentrainingen (op zaterdag 13 en zaterdag 20 maart) gaan we ook nu weer opsplitsen. Zo kunnen er drie groepjes van 10 personen trainen in groep 1 van 10.00 tot 11.00 uur. En ook weer drie groepjes van 10 in groep 2 van 11.00 tot 12.00 uur. Anders gezegd: iedereen kan meedoen! Te beginnen vanaf aanstaande zaterdag 8 mei.

We houden dezelfde groepsindelingen aan als in maart. Weet je die niet meer, check dan je mail. We hebben zojuist aan onze leden een bericht gestuurd waarin nogmaals de groepsindelingen staan. 

Let wel!!! Het blijft een plicht om je vooraf aan te melden. Dat doe je het beste door een mail te sturen naar: info@kungfulanaken.be.

Wij hebben er in ieder geval heftig veel zin in. Jullie toch ook???

Tot aanstaande zaterdag!!!

PS: net als in maart trainen we op het schoolplein van het Pyxiscollege in Lanaken :