Trainen op woensdagavond

17 mei 2021 | Categorie: Algemeen

De versoepelingen in de coronamaatregelen bieden voor onze vereniging en al haar leden veel mogelijkheden. Zo zijn wij vorige week terug opnieuw begonnen met groepslessen buiten. Daarbij mogen we met 25 personen tegelijk trainen en mét contact. Dat is natuurlijk fantastisch en voelt super goed.

Met ingang van aanstaande woensdag (19 mei 2021) gaan we ook weer op woensdagavond lesgeven. Het is nu langer licht buiten en dat zet het licht op groen om ook weer 's avonds te gaan trainen. Vooralsnog houden we voor de woensdagavond dezelfde indeling aan als voor de zaterdagochtend, dat is:

  • Groep 1 (max 25 personen) traint van:
    19.30 - 20.30 uur
  • Groep 2 (max 25 personen) traint van:
    20.30 - 21.30 uur

Houdt daarbij natuurlijk nog steeds alle veiligheidsmaatregelen in acht. Dus ben je ziek of heb je gezondheidsklachten, meld je dan af en blijf thuis.

Om al het goede nieuws helemaal door te trekken: de vooruitzichten zijn dat we vanaf woensdag 9 juni weer terug binnen mogen trainen, in onze vertrouwde gevechtssportzaal van Sportoase Montaignehof. Maar laten we daar nog niet te vroeg voor juichen. Zodra hier meer duidelijkheid en zekerheid over is, communiceren we dat weer naar onze achterban.

Hopelijk zien we jullie allemaal aanstaande woensdagavond!!!

PS: net als op de zaterdagochtend zullen ook de trainingen op woensdagavond plaatsvinden op het schoolplein van het Pyxiscollege in Lanaken :