Verslag contactwedstrijden junioren

24 maart 2018 | Categorie: Wedstrijden

Vandaag (zaterdag 24 maart 2018) kwamen de juniorleden van onze Kung Fu vereniging bij elkaar om op sportieve wijze te beslissen wie zich een jaar lang Clubkampioen Sanshou (=contact) mag noemen.

Niet alleen werd er technisch en zeer fair gestreden, menig jeugdlid behaalde de grootste overwinning op zichzelf door zijn/haar zenuwen te bedwingen en op een juiste manier met de spanning om te gaan. Complimenten voor iedereen, jullie hebben het allemaal erg goed gedaan!

Tijdens dit Clubkampioenschap werd gestreden in vier klassen: A, B, C en D. Zo was iedere deelnemer ervan verzekerd dat hij/zij ook uitkwam in de klasse die het beste bij hem/haar paste. 

  

Hieronder de uitslagen:
 

Einduitslag klasse D
1e plaats Luna Houben             
2e plaats Luc Vrijhoeven
3e plaats Manchu Jansen


Einduitslag klasse C
1e plaats Nikodem Kornas
2e plaats Lenny Dops
3e plaats Jari Gijsen


Einduitslag klasse B
1e plaats Louis Moers
2e plaats Damiën Rogiers
3e plaats Britt Eurlings


Einduitslag klasse A
1e plaats Eliasz Kornas   
2e plaats Sid Reynders
3e plaats Brian Gregoire


In een spannende strijd tussen de nummers 1 van klasse B (Louis Moers) en klasse A (Eliasz Kornas) wist Eliasz via een 4 - 2 overwinning de hoogste eer mee naar huis te nemen. Eliasz mag zich een jaar lang Clubkampioen Sanshou van de junioren noemen. Proficiat kerel, je hebt echt talent!

Binnenkort staan alle foto's van dit evenement op het Facebook account van onze vereniging. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.