Examen zwarte band

27 september 2019 | Categorie: Examens

Ruim 13 jaar geleden meldde Dietwig Beckers zich aan als lid van onze Kung Fu vereniging. Om precies te zijn op 27 mei 2006. Dietwig was toen nog net geen 12 jaar.

In de 13 jaar dat Dietwig met ons meetraint, heeft hij een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen op Kung Fu gebied, maar zeker ook als persoon. Daarom heeft Sifu Marc Vossen afgelopen woensdag (25 september 2019) Dietwig officieel uitgenodigd om zich te gaan voorbereiden op het zwarte band examen.


 

Binnen onze Kung Fu vereniging weet Dietwig ieder jaar weer prijzen te winnen tijdens het Stijlkampioenschap. Daarnaast is hij ook succesvol op het gebied van Contact (Sanshou). Dit jaar mag Dietwig zich voor het tweede achtereenvolgende jaar Clubkampioen Jianzi noemen.

Tel je bij Dietwig's Kung Fu niveau ook zijn harde werken en doorzettingsvermogen op, dan zal iedereen het erover eens zijn dat Dietwig klaar is voor een hogere graad. Dat gaat dan de 8ste graad worden, oftewel de zwarte band.

Het besloten examen van de zwarte band wordt afgenomen in traditionele sfeer en zal plaatsvinden op zaterdag 25 januari 2020.

Wij wensen Dietwig heel veel succes in zijn voorbereiding en natuurlijk met zijn examen!