Woensdag eerste Kung Fu training

24 augustus 2020 | Categorie: Algemeen

Hopelijk heeft iedereen een fijne en rustige zomervakantie gehad en staan jullie te popelen om weer met de groepslessen te beginnen.

Aanstaande woensdag 26 augustus gaan onze trainingen weer van start, volgens dezelfde trainingstijden:

- Woensdagavond 19.30 - 20.30 uur = hele groep, alle niveaus
- Woensdagavond 20.30 - 21.30 uur = kadergroep

- Zaterdagochtend 10.00 - 11.30 uur = hele groep, alle niveaus
- Zaterdagochtend 11.30 - 12.00 uur = eigen beoefening / trainen voor jezelf

Vanaf woensdag trainen we weer in onze eigen gevechtssportzaal in Sportoase Montaignehof Lanaken.

- - - - - - -

COVID-19 MAATREGELEN

We zullen nog steeds rekening moeten houden met een aantal beperkingen en daar maken we graag duidelijke afspraken over met iedereen. Zo blijven we gezond en alert en voorkomen we problemen.

Regel 1: Voel je je ziek of niet lekker, ben je verkouden, moet je hoesten en/of heb je koorts dan blijf je thuis! (je blijft ook thuis als een van je huisgenoten deze klachten vertoond).

Regel 2: Bij binnenkomst van Sportoase Montaignehof dient iedereen door een toegangspoortje te lopen. Dit toegangspoortje is voorzien van een gezichtsscanner met koortsthermometer. Binnen enkele seconden wordt automatisch je lichaamstemperatuur gemeten. Bij een normale temperatuur verschijnt er een groen licht en mag je binnen, bij een verhoogde temperatuur verschijnt er een rood licht en kun je niet naar binnen.

Regel 3: Bij binnenkomst, in de gangen tot aan de gevechtssportzaal en bij het verlaten van het sportcentrum is het dragen van een mondkapje VERPLICHT.

Regel 4: Bij binnenkomst en bij het verlaten verplichte ontsmetting van de handen met desinfecterende handgel.

Regel 5: Voor aanvang van de training meld je je bij de trainer. Deze registreert wie allemaal aanwezig is.

Regel 6: We mogen gebruik maken van kleedkamers, toiletten en douches, maar probeer dit a.u.b. zoveel mogelijk te beperken. Kom daarom (indien mogelijk) al in je Kung Fu tenue naar de training en verlaat na afloop van de training liefst direct Sportoase Montaignehof.

- - - - - - -

Alle leden van onze Kung Fu vereniging ontvangen ook nog een persoonlijke e-mail met deze afspraken. Lees de informatie goed door en neem bij vragen gelijk contact op met je trainer.

Wij hopen jullie allemaal aanstaande woensdagavond weer te zien, wij hebben er in ieder geval super veel zin in!!!