Clubkampioenschap Contact 2022

31 maart 2022 | Categorie: Wedstrijden

Aan de hand van de strikte regels van het semi contact zullen de leden van onze Kung Fu vereniging op zaterdag 14 mei aanstaande gaan uitmaken wie zich een jaar lang Qiúlóng Kung Fu Clubkampioen Contact mag noemen.

In de afgelopen twee jaren kon dit Clubkampioenschap Contact wegens alle coronamaatregelen niet doorgaan. De hoogste tijd dus dat we een nieuwe Clubkampioen aan onderstaand lijstje gaan toevoegen:

De Clubkampioenen van onze vereniging:

2006: David Lambregs

2007: David Lambregs

2008: Daan Westra

2009: Loris Tosic

2010: Alex Schepers

2011: Alex Schepers

2012: Jeffrey Claassen

2013: Johnny van Gompel

2014: Alex Schepers

2015: Johan Hermans

2016: Djuri Lavain

2017: Johan Hermans

2018: Bart Janssens

2019: Nicky Borkowski

Clubkampioenschappen als deze zijn zogenaamde onderonsjes, kleine, laagdrempelige evenementen waaraan ieder lid van onze club kan (en zou moeten) meedoen. Of je nu een routinier bent en al jaren traint, of dat je nog niet zo heel lang lid bent van onze vereniging. En dat geldt natuurlijk voor zowel dames als heren.

Het totale deelnemersveld wordt in 4 groepen onderverdeeld waarbij ieder lid op basis van leeftijd, lichaamslengte en beoefeningsniveau wordt ingedeeld in de categorie die het beste bij hem/haar past.  

Dit zijn de vier klassen:

1. Klasse hogebanders = Sanda | Full Contact

2. Klasse A gevorderden = Semi Contact

3. Klasse B beginners = Semi Contact

4. Klasse C jeugd (12 jr.) = Semi Contact

De wedstrijden worden geleid door minimaal 2 scheidsrechters. Door hen wordt er streng op gelet dat alle wedstrijden fair, sportief en technisch worden gestreden waarbij het gaat om het lichte contact. Te hard sparren is niet toegestaan!

Wij gaan ervan uit dat ALLE leden van onze vereniging meedoen aan dit evenement. Alleen als echt iedereen meedoet maken we er weer een geweldige happening van. Samen met alle aanwezige toeschouwers natuurlijk, want ook die zijn uiteraard weer van harte welkom.

De wedstrijden beginnen stipt om 10.00 uur. Zorg dat je ongeveer een half uur voor aanvang aanwezig bent (in verband met de indeling van de klassen en je eigen warming-up).

  

Datum: Zaterdag 14 mei 2022

Aanvang: 10.00 uur

Deelnamekosten: 0,00 euro (helemaal gratis dus)

  


Succes en heel veel plezier!!!