Twee kaderleden slagen voor 9e graad

23 mei 2016 | Categorie: Examens

Nadat Alex Schepers op 13 juni 2013 en Marc Dreezens op 9 december 2013 slaagden voor hun 8e graad (zwarte band - 1e Dan) brak voor beide heren een stageperiode aan. Zo gaven ze les in Kung Fu school Mei Hua Wu Xiao in Nijmegen, namen ze veel trainingen voor hun rekening binnen onze eigen vereniging en assisteerden ze bij stijl- en contactwedstrijden en examens. Toen de mannen ook nog voor het vereiste EHBO-diploma slaagden, stond niks meer een volgend niveau in de weg. Zo kwam het dat beide mannen afgelopen zaterdag op examen gingen voor de 9e graad én glansrijk slaagden!!

Alex en Marc, met trots mogen jullie vanaf nu de titel TRAINER dragen en zijn jullie vanuit het Tie Sha Zhang samenwerkingsverband gerechtigd om een eigen trainingsgroep of school te beginnen. Wij zullen jullie bij deze mogelijke volgende stap steunen en begeleiden. Eens jullie een eigen groep of school leiden, krijgt de titel trainer nóg meer inhoud en waarde en zijn jullie vanaf dat moment SIFU van jullie eigen leerlingen.

Bedankt voor alles dat jullie voor onze Kung Fu vereniging doen en betekenen. Jullie zijn een voorbeeld voor iedereen. Proficiat met jullie 9e graad (2e Dan).