Verslag contactwedstrijden junioren

28 februari 2016 | Categorie: Wedstrijden

Gisteren (zaterdag 27 februari) meldden zich 24 jeugdleden om samen op sportieve wijze te gaan uitmaken wie zich een jaar lang Clubkampioen Contact mag noemen. Samen met hun ouders, familieden en vrienden, maar ook met de vele aanwezige volwassenen leden hebben de allerjongsten van onze vereniging er een geweldig evenement van gemaakt. Niet alleen werd er technisch en zeer fair gestreden, menig jeugdlid behaalde de grootste overwinning op zichzelf door zijn/haar zenuwen te bedwingen en op een juiste manier met de spanning om te gaan. Complimenten voor iedereen, jullie hebben het allemaal erg goed gedaan!

Tijdens dit Clubkampioenschap werd gestreden in vier klassen. Zo wist iedere deelnemer zeker dat hij/zij uitkwam in de klasse die het beste bij hem/haar paste: samen in 1 poule met de deelnemers die even groot en/of even goed zijn als jezelf.

Hieronder de uitslagen:

Einduitslag klasse D
1e plaats Bernard Iwens           
2e plaats Luna Houben
3e plaats Sem Beckers                  

Einduitslag klasse C
1e plaats Cas Seinen     
2e plaats Jesse Boesten          
3e plaats Gigi Eijssen                     

Einduitslag klasse B
1e plaats Sid Reynders
2e plaats Lenny Dops
3e plaats Britt Eurlings                     

Einduitslag klasse A
1e plaats Noa Benitez   
2e plaats Kyana Wevers
3e plaats Sarah Munyinya Mutunge

In een spannende strijd tussen de nummers 1 van klasse B (Sid Reynders) en klasse A (Noa Benitez) wist Noa na een klinkende 5 - 1 overwinning de hoogste eer mee naar huis te nemen. Noa mag zich een jaarlang Clubkampioen Contact van de junioren noemen. Proficiat kerel, je hebt het klasse gedaan!

Finalepartij Clubkampioenschap Sanshou 2016: Sid Reynders - Noa Benitez

Alle foto's van dit evenement staan inmiddels ook op het Facebook account van onze vereniging. Klik HIER en bekijk alle foto's.

Clubkampioen Sanshou 2016: NOA BENITEZ