21 geslaagden bij jeugdexamens

18 december 2017 | Categorie: Examens

Afgelopen zaterdag 16 december werd het tweede halfjaarlijkse Kung Fu examen van 2017 afgenomen voor alle juniorleden van onze Lanakense Kung Fu vereniging. Niet al onze jeugdleden gingen op examen. Maar de 21 deelnemers die wel opgingen, lieten zich van hun allerbeste kant zien, slaagden voor de Kung Fu toets en bereikten met glans een hogere graad.

Verdeeld over twee groepen kwam deze dag nagenoeg elk Kung Fu niveau aan bod. Van beginnende leerlingen die een eerste examen beleefden tot en met de routiniers die al vele jaren van Kung Fu beoefening in de benen hebben. Dan is alleen het technische Kung Fu niveau dat het verschil maakt. Want inzet, beleving en doorzettingsvermogen hadden ze afgelopen zaterdag allemaal.

Het is fantastisch om te zien hoe kinderen niet alleen groeien in hun Kung Fu beoefening, maar ook in hun algemene ontwikkeling. Kung Fu heeft daarbij niet alleen een hele goede invloed op de fysieke ontwikkeling van kinderen, ook de mentale kant staat voorop en ook daarin zie je dat de jongsten van onze vereniging een prachtige groei doormaken.

Van jong (6 jaar) tot oud (12 jaar), iedere junior deed zijn/haar best om zo goed mogelijk te presteren. Mooi om te zien hoe serieus en gedreven iedereen dan tijdens zo'n examen zijn oefeningen doet. Dan wordt er soms wel eens gegekt en gegrapt tijdens de trainingen, maar op een examen is het serieuze ernst. Complimenten voor iedereen!

De volgende kinderen gingen op examen en slaagden:

Geslaagd voor de TWEEDE GRAAD

        * Louis Moers
        * Manchu Jansen
        * Damiën Rogiers
        * Luc Vrijhoeven
        * Maite Broekhuijsen

Geslaagd voor de DERDE GRAAD

        * Renaat Sleypen
        * Rosa Heinen
        * Brian Gregoire   

Geslaagd voor de VIERDE GRAAD

        * Sid Reynders
        * Roham Jafari
        * Dacharella Immelen
        * Simon Oosterkamp
        * Jari Gijsen
        * Cas Seinen

Geslaagd voor de VIJFDE GRAAD

        * Bernard Iwens
        * Kilian Kenis
        * Milan Mercken

Geslaagd voor de ZESDE GRAAD

        * Jester Hamers
        * Luna Houben

Geslaagd voor de ZEVENDE GRAAD

        * Britt Eurlings
        * Lenny Dops