Kung Fu examen (Kaoshi)

29 november 2020 om 10:30

Op zondag 29 november staat een Kung Fu niveautoetsing (Kaoshi) voor de leden van onze Kung Fu vereniging op het programma.  Tijdens dit examen worden de beoefeningsniveaus van de 2e t/m de 7e graad geëxamineerd. Aanvang van het examen is 10.30 uur, locatie is onze eigen trainingsruimte in Lanaken.

Naar verwachting zullen in 2 of 3 aparte examensessies van elk ruim een uur alle beoefeningsgraden aan bod komen. Niet alleen de leden van onze Kung Fu vereniging Qiúlóng Kung Fu hebben op zondag 29 november de gelegenheid om op examen te gaan, ook de leerlingen van onze broederschool Mei Hua Wu Xiao uit Nijmegen en Den Bosch (NL) gaan die dag met ons op examen.

In verband met de organisatie is het noodzakelijk dat deelnemers zich van tevoren aanmelden. Dat aanmelden kan tot uiterlijk tot 15 november. Persoonlijk via je trainer, of per mail via info@kungfulanaken.be.

Alle leden hebben per e-mail het overzicht van exameneisen voor alle niveaus ontvangen. In dat overzicht staat precies welke stof je moet beheersen.

Wij wensen iedereen heel veel succes, maar zeker ook plezier in hun voorbereiding op dit examen.

Zijn er vragen of onduidelijkheden over het Kung Fu examen? Stel je vragen dan voor of na een training of stuur ons een e-mail.