Kung Fu examen (Kaoshi)

1 maart 2020 om 11:00

Op zaterdag 2 mei staat een Kung Fu niveautoetsing (Kaoshi) voor de leden van onze Kung Fu vereniging op het programma.  Tijdens dit examen worden de beoefeningsniveaus van de 2e t/m de 7e graad geëxamineerd. Aanvang van het examen is 11.00 uur, locatie is onze eigen trainingsruimte in Lanaken.

Vanaf dit jaar worden er jaarlijks twee Kung Fu examens georganiseerd. Zo krijgt iedereen dus alle ruimte om in zijn Kung Fu beoefening te groeien en zijn niveau te laten toetsen, terwijl de restrictie van één graad stijgen per jaar nog altijd geldt.

Deze niveautoetsen zijn toegankelijk voor alle leden van Kung Fu scholen die zijn aangesloten bij het Tie Sha Zhang samenwerkingsverband. 

- - - - - - - - - -

Zorg dat je (ruim) op tijd aanwezig bent in verband met je eigen voorbereiding en warming-up, draag je volledige en correcte Kung Fu tenue en denk aan het examengeld.

Via deze weg nodigen wij iedereen uit om de examenkandidaten aan te moedigen en bij te staan tijdens dit evenement. De ervaring leert, dat iedere support een fijne en waardevolle steun in de rug is.

Wij wensen iedereen die op examen gaat veel succes. Zet je allerbeste beentje voor, ga tot het uiterste, concentreer je op een juiste beoefening en laat zien wat je waard bent!
Zet 'm op!!!