WE GAAN WEER BEGINNEN!!!

14 mei 2020 | Categorie: Algemeen

Zo'n twee maanden hebben we niet samen mogen trainen, maar nu MAG HET WEER!!!!! Wat een fantastisch nieuws!!!

Met ingang van volgende week gaan we weer samen Kung Fu beleven. Om precies te zijn zal de eerste training plaatsvinden op zaterdag 23 mei, van 10.00 tot 12.00 uur.

Uiteraard zullen we rekening moeten houden met een aantal beperkingen en maken we graag duidelijke afspraken met iedereen. Zo blijven we gezond en alert en voorkomen we problemen.

- - - - - - -

Regel 1: De trainingen zullen voorlopig alleen BUITEN plaatsvinden. De locatie van onze buitentrainingen is sportveld (plein) C van KLVV in Domein Pietersheim Lanaken. Kom je met de auto, dan kun je deze het beste parkeren op de openbare parking van Pietersheim, ingang Waterstraat / De Merodelaan.

Regel 2: We zullen trainen met minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Er vindt voor, tijdens en na de trainingen géén fysiek contact plaats.

Regel 3: Als je je niet lekker voelt of ziek bent, kun je niet meetrainen en meld je je af.

Regel 4: Was je handen voor de training, neem een handdoek mee en een flesje water. We kunnen GEEN gebruik maken van een toilet.

Regel 5: Er mogen maximaal 20 personen samen trainen. Dat betekent dat als je wilt meedoen aan de les, dat je je vooraf MOET AANMELDEN. Alleen zo kunnen we garanderen dat we niet over het toegestane aantal deelnemers heengaan.

- - - - - - -

Alle leden van onze Kung Fu vereniging ontvangen een persoonlijke e-mail met deze afspraken en meer informatie, zoals bijvoorbeeld over hoe je je kunt aanmelden voor deelname aan de trainingen. Lees de informatie goed door en neem bij vragen gelijk contact op met je trainer.

WE VERHEUGEN ONS ER ENORM OP OM WEER SAMEN MET JULLIE TE KUNNEN TRAINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOEHOE, WE MOGEN WEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!     :-)     :-)     :-)