Terug opnieuw geen Kung Fu trainingen

28 oktober 2020 | Categorie: Algemeen

Nadat onze Kung Fu trainingen in de maanden maart, april en mei van dit jaar werden opgeschort in verband met het wereldwijde coronavirus, zijn nu door de Belgische overheid terug opnieuw strengere maatregelen getroffen. In een persconferentie gisteravond werd bekendgemaakt dat onder meer het samen sporten streng wordt beperkt. Binnen mag er helemaal niet worden gesport, buiten met maximaal vier personen.

Deze nieuwe maatregelen gaan in vanaf aanstaande vrijdag 30 oktober 2020.

Wij nemen de tweede coronagolf uiterst serieus en dragen graag uit dat wij allemaal samen ervoor moeten zorgen dat de pandemie een definitieve halt wordt toegeroepen.

Daarom gaan wij niet wachten tot aanstaande vrijdag, maar annuleren per direct onze trainingen. Zo komen dus onze twee trainingen van vanavond, woensdag 28 oktober 2020 te vervallen. Hoe graag wij ook samen trainen, hoe zeer wij elkaar ook gaan missen, in deze moeten wij met z'n allen onze tanden in Covid-19 zetten, een Kung Fu vuist maken en in actie komen.

Zodra bekend is wanneer we weer veilig en gezond samen mogen sporten, krijgen al onze leerlingen daar persoonlijk bericht van.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.