Locatie buitentrainingen

21 mei 2020 | Categorie: Algemeen

Vanaf zaterdag 23 mei is onze vereniging weer gestart met het verzorgen van Kung Fu trainingen in Lanaken. De eerste tijd zullen deze trainingen alleen BUITEN mogen plaatsvinden. We wachten het sein van de Veiligheidsraad af wanneer we weer binnen mogen trainen.

Zoals gebruikelijk zijn er wekelijks TWEE trainingsmomenten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen/deelnemers zijn dit de trainingstijden:

Tot en met een maximum van 20 deelnemers:
- woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur - gezamenlijke les
- woensdagavond van 21.00 tot 21.30 uur - eigen invulling

- zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur - gezamenlijke les
- zaterdagochtend van 11.30 tot 12.00 uur - eigen invulling

!! LET OP: Melden zich MEER deelnemers aan dan het maximaal toegestane aantal van 20, dan zal de totale groep in 2en worden gedeeld en traint iedere groep 1 uur !!

- - - - -

Onze buitentrainingen vinden plaats in het mooie Domein Pietersheim bij de aldaar gelegen sport- en voetbalvelden.

Iedereen die meedoet aan onze trainingen rijdt het terrein van Pietersheim op via de Waterstaat / De Merodelaan in Lanaken. Je passeert de openbare parking die daar ligt en volgt de weg (Sportstraat). Deze Sportstraat (en de pijltjes 123Fit) leiden je vervolgens naar een grote parkeerplaats. Deze ligt pal naast de grote atletiekbaan. Op deze parking parkeer je je fiets of auto en verzamelen we ons.

LET OP DE ONDERLINGE AFSTAND VAN MINIMAAL 1,5 METER !!!

(klik op de kaart voor een grotere weergave)

- - - - - - -

Regel 1: De trainingen zullen voorlopig alleen BUITEN plaatsvinden. De locatie van onze buitentrainingen is sportveld (plein) C van KLVV in Domein Pietersheim Lanaken. Kom je met de auto, dan kun je deze het beste parkeren op de openbare parking van Pietersheim, ingang Waterstraat / De Merodelaan.

Regel 2: We zullen trainen met minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Er vindt voor, tijdens en na de trainingen GEEN FYSIEK CONTACT plaats.

Regel 3: Als je je niet lekker voelt of ziek bent, kun je niet meetrainen en meld je je af.

Regel 4: Was je handen voor de training, neem een handdoek mee en een flesje water. We kunnen GEEN gebruik maken van een toilet.

Regel 5: Er mogen maximaal 20 personen per keer samen trainen. Dat betekent dat als je wilt meedoen aan de les, dat je je vooraf MOET AANMELDEN. Alleen zo kunnen we garanderen dat we niet over het toegestane aantal deelnemers heengaan.

Let op: heb je je aangemeld en kun je er uiteindelijk toch niet bij zijn, meld je dan tijdig af!!!