Mooie recensie

25 maart 2018 | Categorie: Algemeen

Op donderdag 8 en vrijdag 9 maart jongstleden hebben Johan Hermans en Marc Vossen 8 Kung Fu workshops verzorgd aan de Cardijnschool in Anderlecht (Brussel), een school in het Buitengewoon Secundair Onderwijs.

Dat niet alleen Johan en Marc met een supergoed gevoel terugkijken op hun dagen in Brussel, maar dat ook de leerlingen en leerkrachten genoten hebben van de workshops blijkt uit de volgende recensie die wij gisteren ontvingen.

Bedankt voor jullie mooie woorden! Wij zijn er heel graag een volgende keer weer bij.


Inge Loyez, leerkracht Buitengewoon Onderwijs Cardijnschool:

Eerst en vooral willen wij jullie bedanken voor jullie komst en inzet voor de workshop Kung Fu. De leerlingen én leerkrachten halen het nog regelmatig aan. Af en toe wordt er nog speels een beweging nagedaan. 

De leerlingen vonden de actie en het bewegen leuk, maar vonden het ook fijn om iets nieuws te leren. Iedereen voelde zich goed op zijn gemak bij jullie en daarmee willen wij jullie kracht als feedback verwoorden: jullie voelden elke groep heel goed aan. Bij de ene groep wat meer uitleg, bij de andere meer actie,... Ik denk dat jullie in de toekomst nog eens mogen komen, want we kregen wel teleurstellende reacties van leerlingen die de workshop niet hebben gedaan. Goed nieuws dus :-)