Kung Fu examen gevorderden

3 oktober 2017 | Categorie: Examens

Jaarlijks worden er twee toetsmomenten ingericht waarop de volwassenleden van onze vereniging hun Kung Fu beoefeningsniveau kunnen laten examineren. Zo vinden traditioneel in de maand mei de Kung Fu examens plaats voor de 2e t/m de 5e graad en wordt er daarnaast nog een apart examen georganiseerd voor de gevorderde niveau's, de 6e en de 7e graad (het examen voor het zwartebandniveau even buiten beschouwing gelaten).

Het grote verschil tussen beide examens zit 'm natuurlijk in het gedemonstreerde Kung Fu niveau. Maar ook het aantal deelnemers is beduidend lager. Hoe hoger je Kung Fu niveau, hoe langer en zwaarder de weg er naar toe. Dan zijn zaken als techniekbeheersing en het voldoen aan alle exameneisen alleen niet voldoende en wordt er echte Kung Fu beleving en doorzettingsvermogen gevraagd. Het zijn maar weinigen die over deze juiste skills beschikken en zo ver op het Kung Fu pad meelopen.

Op woensdag 1 november vindt vanaf 19.00 uur het examen plaats voor de 6e en 7e graad. Voor deelname aan dit examen zijn de volgende twee leden van onze vereniging geselecteerd:

  • MARCELLA CAUBERGH - gaat op examen voor de 6e graad
  • NICKY BORKOWSKI - gaat op examen voor de 7e graad

In verband met deze belangrijke niveautoets komen alle trainingen van deze woensdag te vervallen. De entree is gratis en iedereen is van harte uitgenodigd om bij dit examen aanwezig te zijn om zo Marcella en Nicky moreel te ondersteunen en aan te moedigen. Een examen voor een gevorderd Kung Fu niveau is een mooie en leerzame gelegenheid om te zien hoe mooi, divers, efficiënt, compleet en traditioneel ons Kung Fu is en om te beleven wat er wellicht ook voor jou in het verschiet ligt. Dus: kom allemaal kijken!!!!!!!!!!

Wij wensen Marcella en Nicky heel veel succes bij hun examen!