Filmavond

30 juni 2016 | Categorie: Algemeen

Ter afsluiting van het Kung Fu seizoen organiseren wij op woensdagavond 27 juli aanstaande een filmavond speciaal voor alle volwassenleden van onze Kung Fu vereniging. Tijdens deze avond zullen er twee films worden vertoond.

Wanneer: Woensdag 27 juli
Waar: Kleine Zaal, Cultureel Centrum Lanaken
Aanvang: 19.30 uur
Einde: 22.00 uur
Entreegeld: 3,00 euro

   

FILM 1: promotiefilm Kung Fu vereniging Qiúlóng Kung Fu

Onze leerling Ibrahim Loukili volgt bij het LUCA, school of Arts de opleiding CMD - Interaction design.
Ter afsluiting van zijn eerste academische bachelorjaar moest Ibrahim een korte film maken. Als onderwerp voor deze film verkoos hij zijn eigen Kung Fu vereniging. De film is zeer positief ontvangen door de jury van Ibrahim's opleiding. Nu is het tijd om hem ook binnen onze vereniging en daarbuiten te lanceren. Deze primeur vindt plaats tijdens de filmavond. Daarna zal de promotiefilm van Ibrahim ook te zien zijn op de website van onze Kung Fu vereniging en op onze Facebook- en YouTube accounts.


                                                    Filmfragment eindwerk Ibrahim Loukili

FILM 2: traditionele Kung Fu film

Voor deze avond heb ik gekozen voor een bijzonder film uit mijn eigen verzameling Kung Fu films. Het is een klassieker die bol staat van prachtige omgevingsbeelden, een geweldige sfeer en zeer authentieke Kung Fu. Een aanrader voor iedereen dus.

De filmavond is alleen toegankelijk voor alle volwassenleden van onze Kung Fu vereniging. In verband met de organisatie (aantal zitplaatsen, inkoop van drank en hapjes etc) vragen wij iedereen om zich aan te melden voor zaterdag 23 juli via: info@kungfulanaken.be.