Familietraining Chinees Nieuwjaar

1 januari 2018 | Categorie: Algemeen

Op zaterdag 17 februari aanstaande vieren we Chinees Nieuwjaar in onze Lanakense Kung Fu vereniging. We verwelkomen dan op feestelijke wijze het Jaar van de Hond. Traditiegetrouw vieren we dit met alle leden van onze vereniging plus al hun familie, vrienden en bekenden. 

Het Jaar van de Hond
De Hond is trouw, loyaal en verdraagzaam, ze hebben een afkeer van ongerechtigheid en oneerlijkheid en zijn eerlijk en open. De Hond is het meest zorgzame teken van de Chinese dierenriem. Anno 2018 zou de wereld er een stuk mooier uitzien als we met z'n allen enkele eigenschappen zouden hebben van de Chinese Hond. We zouden dan misschien verdraagzamer, zorgzamer en opener/eerlijker zijn naar elkaar.

Daarom ook hopen we dat onze trainingszaal op zaterdag 17 februari volstroomt met lieve mensen om samen Chinees Nieuwjaar te vieren, net als vorige jaren.

Het programma
10.00 uur : Welkom aan iedereen en aanvang van de rustige (familie)training
11.00 uur : Einde training en smullen van lekkernijen
12.00 uur : Einde programma

De training is zeer rustig en voor iedereen goed te doen. De nadruk ligt op het gezellig samenzijn en dus is leeftijd en fysieke gesteldheid onbelangrijk. Er zijn géén kosten verbonden om mee te doen aan de training en na afloop lekker samen te eten en te drinken. Wel vragen we aan iedereen een vrijwillige bijdrage die vervolgens in zijn geheel wordt besteed aan bruikbare spullen voor Opvangcentrum Ter Dennen in Zutendaal.

Tot zaterdag 17 februari aanstaande!!!